Öne Çıkanlar Düzce ruhsatsız silah yılbaşı eğlencesi yılbaşı İSTİFASINI İSTEDİK

Bu haber kez okundu.

YÜKSELENLER DÜŞENLER LİMANA GİDENLER MART 2014



 YILDIZLI YÜKSELENLER
Murat ACAR 
Sky Tower Genel Müdürü
Akçakoca nın makûs talihine yenecek sinerjiyi katan ve Karadeniz'in tek Beş yıldızlı oteli Olan Sky Tower Otelin Genel Müdürü.Mütevazi kişiliği ve Meslekteki tecrübesini Akçakoca nın dengeleriyle pekiştiren bir vizyonun sahibi. İşyerinin vizyonunu Akçakoca aktivelilerinin örtüşmesini o kadar mükemmel bir dizaynda koordine etikti Bugüne kadar Gelen Genel müdürlerin içinde en istikrarlı en uzun süre kalan oldu. İşletmenin sahibi Zekai Aydeniz'in” Bu Otel Akçakoca nın bende Akçakocalıyım” felsefesini ilmek ilmek dokuyup inci taneleri gibi işlemesini çok iyi bildi. Gerek meslekteki tecrübesi gerekse Akçakoca nın dinamikleriyle işyerinin vizyonunu örtüştürerek gösterdiği i sıra dışı yaklaşımından dolayı kendisini yıldızlı yükselenler birinci sırada değerlendirdik. Hayırlı olsun Murat Bey. 


Ecz. Cüneyt YEMENİCİ
Ak Parti Belediye Başkan Adayı
Herkes gibi bizide yanıltarak Ak Partinin başkan adayı oldu.Sahaya geç insede günden güne rakipleri ile aradaki farkı ev ev dolaşarak kapatmaya seçimi kazanmaya inandı. Yağmurda şemsiye ile açık havada el ele gönül gönüle Akçakoca Sakinlerinden oy istemek için kapıları çaldı. Hakkındaki olumsuzlukları bertaraf etmek için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya başladı. Başladı başlamasına ama finali Sky Towerdaki proje aday tanıtım toplantısında yaptı. CHP adayı Fikret Albayrak ın bine yakın kişiyle tanıtım yaptığı salonu doldurup  salona giremeyenlerin lobide beklediği bir topluluğu arkasında sürüklemeyi başardı. Salona gelen partilileri ”Bu salonla bu iş bitmiştir. Seçimi şimdiden hayırlı olsun” diyecek kadar tabanının davasına motive etti. Kendisini tebrik ediyor yıldızlı yükselen lerde ikinci sırada değerlendiriyoruz.

YÜKSELENLER


Tacettin ÖZTAŞ 
Akçakoca Şoförler Odası Başkanı
Belediye Başkanı Fikret Albayrak ın” Hiçbir seçime müdahale etmedim ama Şoförler Odası seçimlerine müdahale edip Öztaşın oradan indirilmesi için çalışacağım” deyipte başkanlıktan inmeyen bir başkan gibi başkan. Diğer başkanlardan farkı ise Taksici ve şoför esnafının derdi olunca kendi derdini unutması. Bazı başkanlar gibi nasırına basılınca başkan olduğu hatırlamıyor. Temsil ettiği esnafın her haliyle hallendiği için karşına rakip bile çıkmadı. Özellikle Albayrak ile Belediyedeki sorunları tartışırken hastanelik olacak kadar esnafın derdini kendi derdinin üstüne çıkarın bir stk başkanı. Kendisine yeni döneminde aynı duygu ve heyecanla esnafına sahip çıkmasını diliyor Yükselenler  birinci sırada olmanın idrakiyle başarılar diliyoruz.


Özkan ATICI
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı

Çok mütevazi çok samimi ve sempatik halleriyle Akçakoca siyasetine yeni bir renk hava getirdi Atıcı. Gerek seçim çalışmalarında gerekse halk tabanında gördüğü kabulde bunun en büyük ölçüsü oldu. Sana oy veririz ama kazanamazsın diyenlere” sen oyunu ver biz kazanırız” diyecek kadar hoşgörülü bir siyaset in imzasını attı Akçakoca da Saadet Partisinin belediyelerde ki temiz siyasetini Akçakoca'ya aktaracağını,Temiz, Şeffaf, Halka açık belediyeciği ve herkesimin derdi kendisinin derdi gibi ilgileneceğini vaat ediyor. Kendisine çıktığı bu zor yolda başarılar diliyoruz.


Yıldızı Yükselip Gelecek Vadedenler




Hakan ÖZTAŞ
Esnaf

Hz Ömerin “Yan Ateş yan sen yanmazsan ben yanıcam” söylemine benzer şekilde Akçakoca Esnafının yaşadığı dertle dertlenen bir ekiple Esnaf kefalet Kooperatifi yönetimine gönül birliği yaptığı arkadaşlarıyla birlikte aday oldu. Genç yaşlı yeni eski birçok esnafın kabulü ile çıktıkları bu yolda Hakan Öztaş gurubunun temsilen sözcüsü olup “Aynı Dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar daha iyi anlaşırlar” zihniyetiyle Akçakoca Esnafının derdiyle dertlenip derman olmaya kararlı. Her ne kadar eski kurt ve siyasetçi lere karşı mücadele verip seçim satına girselerde “ niyet Hayır Akıbet hayır” düşüncesiyle artık gençlerinde STK larda söz sahibi olması düşüncesinin alpereni oldu. Gençlerin enerjisini büyüklerin tecrübesiyle Akçakoca esnafının hayrına sinerjiye çevirmeye kararlı olan Öztaşı kutluyor yıldızı yükselip gelecek vadedenler birinci sırada kendisine yer veriyoruz.


İbrahim DELİHASANOĞLU 
Köylere Hizmet Götürme Birliği Çalışanı 
Mhp İl Genel Meclis 2. Sıra Adayı.

Delihasanoğlu yaklaşık yirmi yıldır Akçakoca nın köylerinde bazen kamyonun üstünde, bazen greyderin komutasında, bazense kepçenin operatör koltuğunda mesleğinin görevinin aşığı bir çalışan. Doğrusu meslek ve geçim olsada duygusu Akçakoca ve Köylerine hizmet vermeye sevdası olmadan yapılacak bir iş değil yaptığı. Yaklaşık köylerde dört dönem muhtarlık yapan yaklaşık 150 muhtarı birebir dinleyip hizmet etti Delihasanoğlu. Merkep ölür kalır semeri yiğit ölür kalır eseri derler. Bu alın teri gece gündüz canhıraç çalışması na bizde beş yıl tanık olduk. Ahte vefaya dönermi bilinmez bu çalışmalar. Bir kahvenin kırk yıl hatırı varsa gece gelen bir kamyon parke ile gecenin din vaktinde açılan karlı yolların hatrı mutlaka olur inancındayız. Delihasanoğlunu Yıldızı parlayanlar ikinci sırada değerlendiriyoruz vefa İstanbul da bir semtin adı kalmasın diyoruz.

Makamdan Mevkiden Koltuktan Vazgeçemeyenler


Gürol SARI

Akçakoca Nakleyiciler Kooperatifi başkanlığından kerhende olsa ayrıldı Sarı. Bir koltukta iki karpuz misali yürümedi gitti. En büyük kaybı Kooperatifin Makam otosunun elinden gitmesi oldu. Ama Gürol Başkan dur durak bilmeyen heyacanı bitmez tükenmez enerjisi ile Esnaf Kefalet Koop. Başkanlığının 8 Martta yapılacak seçimlerinde yine aday. Ey gidi Gürol Sarı bir nesil yetişti gitti Akçakoca dan siz yine ordasınız.Siz orada görevdeyken emzikli bebekler şimdi iş güç evlat sahibi oldu siz yine orada olmak için adaysınız. Pes doğrusu diyor bize Nedim İşgörenle birlikte yeni bir başlık çıkartmak zorunda bıraktığınızı bilmenizi istiyoruz. Karşınızdaki gençlere ağabeylik yapıp buyur deseniz hiç duymazdan gelirsiniz.acı patlıcanı kıravu yakmaz derler siz bir yolunu bulup buradan başkan adaylığında sonuca gidermisiniz bilinmez. Ama bilen gerçek siz bu koltukları çok ama çok seviyorsunuz.

Nedim İŞGÖREN

İnternet sitesinden “Nedim İşgören Başkan seçimlerinde direkten döndü “ derken ciddi tepkiler almıştık. 80 yakın oy farkıyla seçimi kazanan başkana öyle denilirmi diye. Nedim başkan şimdide çarşaf listeden Gürol sarı ile birlikte Esnaf kefalet koopetatifi yönetimine aday oldu.  Akçakoca da birçok dernek ve vakıfıta yönetici olarak bulunur İşgören. İşinide seçimini çok iyi görür ve herkesi kucaklamasını bilir. Güzel öten kuşlar derneği olsa kesin oraya başkan adayı olur Nedim İşgören.Gel gelelim eleştiri yapıldığında çok canı sıkılır. Farklı tepkiler verir.E o kadar stk da her yerde olmanın bir kefareti de bu eleştirileri hoşgörmektir.Kimse kimseyi zorla makama mevkiye koltuğa çağırmıyor. Dedik ya Gürol sarı ile birlikte bize yeni bir başlıkta” Makamdan mevkiden koltuktan vazgeçemeyenler” köşesini açtırdınız. İkiyi varsınız siz olmasaydınız ne olurdu Akçakoca daki esnafın hali….


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali veli 10 yıl önce

ah benim akçakoca basınının aydın doğanı sen böyle çırpındıkça eleştirdiğin kişiler dahada yükseliyor sen böyle devam et...