Öne Çıkanlar Düzce yılbaşı eğlencesi İSTİFASINI İSTEDİK Yukarı Ayazlı Mahallesinden Ayten yıldız vefat etti. iPhone 5 kullanıcıları şokta !

Bu haber kez okundu.

GENCER REÇBER BU AYIN YILDIZLI YÜKSELENİ OLDU
 YILDIZLI YÜKSELENLER

Mehmet Pazvant. İş Adamı Ticaret Sanayi Odası başkanı. Ticarete sonradan olma değil anadan doğma esnaf. Toplumun her kesiminden kabul gören bir vizyona sahip. Ticaret odası başkanı oluncaya kadar Akçakoca’da 1980 li yıllarda dilekçesi verilen Organize sanayi Bölgesi oluşumu oda başkanları tarafından turizme olumsuz etki yapar diye sıcak bakılmıyordu. Gerek Milletvekili Osman Çakırın Ankara temasları, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici  ve Kent Konseyi Başkanı Adnan Yamanın ortak aklı ile organize sanayi bölgesinin ilçeye kazandırılmasında somut noktaya gelindi. Aksaray’da Cumhurbaşkanın ilk misafiri oldu. Mesele Akçakoca ise gerisi teferruattır ortak aklın ortasında duran bir sivil toplum kuruluşu başkanı. Organize sanayinin oluşumunda karar noktasında komuta kademesinde ciddi katkılar sağlayan Pazvant verdiği çaba sarf ettiği emekle yıldızlı yükselen birinci sırada yerini aldı. Hayırlı olsun.

Gencer Reçber İş Adamı Ak parti Belediye Meclis üyesi. Akçakoca’da milli manevi değerlere sahip ender Kars kökenli siyasetçilerden biri. Yıllardır pazarlarda kendi işyerinde ticaretinde gösterdiği istikrarla Akçakoca piyasasında kabul gören bir isim. Özellikle Kars lı vatandaşlardan ciddi kabul gören bir gönül adamı. Ak parti Genel Başkan yardımcısı Yasin Aktay ı Karslılar derneğine getirmeyi başardı. İnandığı Ak parti misyonunun çevresindekiler nazarında kabul görmesi için büyük mücadele verdi. Vesile olduğu ziyaretle hem kendine, hem camiasına hemde Ak parti misyonuna hizmet etti. Uzlaştırıcı kişiliği sağduyulu bakışlarıyla yıldızlı yükselenler ikinci sırada yerini aldı. Hayırlı olsun.

YÜKSELENLER,

Osman Çakır Ak Parti Düzce Milletvekili. Ak partinin yeni Türkiye vizyonunda yürüyen bu vizyonu siyasi içtimai ve yaşam şekline uyarlayan bugünlerde milletvekili adaylığını horasan kaynağı ile sağlamlaştırdı. Yel kayadan ne alır alırsa tozunu alır misali yerel bazdaki siyasetçilerin vekilliğini ve vizyonunu hazmetmemelerine rağmen Çakır siyasette emin adımlarla ilerliyor. Gerek Oragnize sanayi atılımları, gerek çivi deresi düzenlemesi, gerek İşletme fakültesi inşaatına ayrılan tahsisat başta olmak üzere ilçenin çehresini değiştirecek kararları hayata geçirdi. Sosyal Güvenlik Binasını yeni yerinde yapılmasından, Yeni Akçakoca Devlet hastanesi yapılmasına kadar hedeflediği yatırımları ilçesine kazandırmak için gece gündüz emek sarf ediyor. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diyerek Osman Çakırı hazmedemeyenlere Kızılay maden sodası içmelerini tavsiye ediyor yükselenler birinci sırada değerlendiriyoruz.

Adnan Yaman Kent Konseyi Başkanı Sanayici. Akçakoca deyince Akçakoca derdiyle dertlenen bu derdi de pratikte çözmek için mücadele veren bir vizyonun temsilcisi. Kent konseyi başkanı olarak Barınak çevresinde yapılacak düzenlemelerle ilgili akil insanları bir araya toplayıp Akçakoca kamuoyunu bilinçlendirdi. KOSGEB ten Akçakoca lı müteşebbislerin faydalanması için düzenlediği çalış tayla girişimcilerin ufkunun açılmasında ciddi katkılar sağladı. Belediye Ticaret Odası ve Ankara sathında Osman Çakırın organize sanayi bölgesi kurulum aşamasında sıra dışı emekler sarf etti. Gerek Liman çevresine yapılacak oluşumlar konumunda İlçenin geleceği için duyarlılık gösterip siyaset üstü yaklaşımlarıyla her şey Akçakoca için söylemini teoriden pratiğe geçmesinde büyük emek sarf etti. Akçakoca nın Kaderine değiştirecek Organize sanayi bölgesi ne yatırım yapacak iş dünyasıyla birebir temaslar kurarak organize sanayi bölgesi için büyük uğraşlar vermeye devam ediyor. Bizde kendisini yükselenler ikinci sırada değerlendiriyoruz.

DÜŞENLER

Merve Çakır Mimar İşkadını Siyasetçi. Merve hanım Akçakoca ya geldi geleli siyasetin içinde kendinden bahsettiren bir isim oldu. Ak partinin belediye Başkanı aday adayı oldu. Gerek ailesinin gerekçe siyasi çevresinin çabalarıyla bu adaylık gerçekleşmedi. Durmadı yılmadı Ak parti ilçe başkanlığı için Aday adayı oldu. Genel merkeze kadar gidip kendini anlattı. Anlatamadığını Ak partinin Bölge siyasetinden sorumlu aile dostları Ahmet Baha Ötüken e anlatsa da netice alamadı. En son Ak partinin il yönetim kurulu üyeliğine talip oldu orada da netice alamadı. Gerek eğitimindeki karizması gerek siyasetçi aileden gelen geleneksel siyaset aşinalığını bir türlü icra ve sorumluluk noktasında değerlendiremedi. 7 Haziranda Milletvekilliği aday adaylığı için bugünlerde kulislere başladığını duyduk. Buradan netice alırmı almaz mı bilemeyiz ancak eğitimi sosyal ilişkileri ile farklı vizyonu olan Çakırı siyasetteki girişimlerinde düşenler ilk sarada değerlendirdik.

Ömer Yıldız Mhp İl Genel Meclis Üyesi. Suya sabuna dokunmadan elini yıkayıp siyasette var olma yok olma noktasında ilçe siyasetine sabah çiği kadar katkı sağlayamadı. İktidar partili İl Genel meclis üyelerinin kısmen Akçakoca için hizmet yarışında çabalarken Ömer bey den ses seda çıkmıyor.  Varlığıyla yokluğu belli olmayan bir süreç yaşıyoruz. Seçim bölgesi Çayağzı köyü nü seller aldı  Vekilinden Kaymakamına kadar sahada inceleme yaptı Ömer efendi bu gelişmelerden bir haber kaldı. Kendi bölgesine faydası olmayan kendi bölgesinin derdiyle dertlenmeyen Yıldız ne isa ya ne musa ya yaranamadı misali partisi nede bölgesi nede iğne ucu kadar bir fayda sağlayamadı. Bizde Yıldız ı Düşenler ikinci sırada değerlendirdik. Belki bu satırlar seçenlerin seçilenlerden beklediği duyarlılığı görmesinde fayda olur.

Limana Gidenler.

Levent Akça Mhp nin Atanmış Seçilemeyen ilçe başkan adayı.2009 seçimlerinde kendisine verilen talkımla İl Genel meclisi ikinci sıradan aday gösterildi. Akıntıya kürek çekme misali ne kendine ne çevresine katkı sağlayamadan seçimde kaybederler tarafında yer aldı. 2014 yılında MHP ilçe başkanlarının ard arda istifa etmesiyle atanmış ilçe başkanı olarak görevlendirildi. MHP ve Ülkücü camiaya karşı ömrünü bitiren komünist ateist Rıfat Ilgazın hatırasını saygı adına  Hababam sınıfı oyuncularıyla Orhangazi İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Parti tabanında delege nezdinde itibar görmeyen birkaç aylık başkanlıktan sonra İlk kongrede hezimete uğrayarak açmadan solan gül gibi sabah çiği kadar ilçe başkanlığı yaptı. Bir musibet bin nasihatten evladır sözünü yaşayarak öğrendi. Bizde kendisini limana gidenlerde tek geçtik.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.