Öne Çıkanlar UYGAR OTOMOTİV Küçük Sanayi Sitesi Yeniden Refah Partisi SAPAK OTOMOTİV soner şen

Bu haber kez okundu.

25 KİLO EROİN ELE GEÇİRİLDİ

Düzce’de Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre koordinesinde devam eden uyuşturucu operasyonları jandarma ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerince artarak devam ediyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan ekipler bu akşam saatlerinde başarılı bir operasyonun daha altına imzasını attı.

Doğu illerinden İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı istihbaratını alan ekipler, plakası daha önceden belirlenen aracı TEM Otoyolu Düzce kesiminde durdurdu. Hassas burunlu narkotik köpeği ile araç içerinde yapılan aramalarda, otomobilin gizli bölgelerine zulalanmış 25 kilo 650 gram ağırlığında uyuşturucu eroin maddesi ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan Hakkari nüfusuna kayıtlı M.Ö polis ekiplerince gözaltına alınarak Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosu’na götürüldü.

Daha önceden 1 suç kaydının bulunduğu öğrenilen M.Ö’nün emniyetteki işlemlerinin ardından ‘Uyuşturucu Madde Ticareti ve Uyuşturucu Madde Sevkiyatı ‘ suçlamasıyla Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

HABER: Savaş ARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.