Öne Çıkanlar Düzce yılbaşı eğlencesi yılbaşı İSTİFASINI İSTEDİK Yukarı Ayazlı Mahallesinden Ayten yıldız vefat etti.

Bu haber kez okundu.

ÖZLÜ YÜKSELDİ KEŞİR LİMANA GİTTİ

Yıldızlı Yükselenler.

Ak parti Akçakoca Milletvekili aday adayları;

Onlar Obanın derdi çobanın derdi deyip çıktılar yollara. İnandıkları misyona katkı sağlamak Akçakoca ya hizmet etmek için tüm değerlerini ortaya koydular. İnandıkları yolda yürürken tek dertleri vardı Akçakoca. Ama bu dertle dertlenemediler. Bu derdi kendilerini kamuoyunu Düzce’ye anlattılar ama Düzce’deki siyasi ayak oyunlarına kurban gittiler. Obanın içindeki işbirlikçilerle birbirlerine düşürülüp Milletvekili adayı gösterilmediler. Akçakoca halkı nazarında yıldızlı yükselenler de yer aldılar. Yel kayadan ne alır alırsa tozunu alır misali rüzgara karşı  kaya gibi durup sadece tozlarını verdiler. Akçakoca sizinle gurur duyuyor.

 

 Yükselenler;

Faruk Özlü.Ak parti Düzce Milletvekili Adayı. Doğacaktır vaat ettiği günler hakkın kim bilir belki yarın beklide yarından da yakın misali hakkın vaat ettiği günleri sabırla bekledi. Yaklaşık on beş yıldır milletvekili  adayı olmak için taban siyasetini bırakmadı. İsmi Açıklanınca buraya yakışan en isabetli aday olduğu yorumları yapıldı. Gerek geçen dönem delegeden aday adaylığındaki birinci sırada kabul görmesi gerekse bu dönemde bu kabulü nü tescillettirmesi Ak parti karar mekanizmasında  siyasetinin şans eseri olmadığını kanıtladı. Özlüyle birlikte Necmi Hoşver Avni Akyollu günlerin ayak sesleri  duyulacağı umutlarını yeşertti. Özlüye Necmi Hoşverli Avni Akyollu Düzce hizmet günlerinde başarılar diliyor yükselenler birinci sırada kendisini değerlendiriyoruz.

Levent Şahin Başaran; Ziraat Odası Başkanı. Levent Başkan başkanlığını tescillediği gibi mühür kimdeyse Süleyman odur misali oturduğu koltuga güç verdi. Ulusal Fındık konseyinde fındıkçının ve çiftçinin haklarını savunarak aldığı oyu gösterilen güveni bir kere daha egale etti. Özellikle fındık rekoltesi tahminlerinde Fiskobirlik ve fındık rantçılarını duruşuyla fındık dalı gibi salladı. Ziraat Odasını kurumsal  kimlik kazandıran Başaran oda olarak bugünlerde başlattığı fındık üreticisine yönelik çalışmalarla da geleceği yönük ciddi atımlar atıyor. Kendisini tebrik ediyor yükselen ikinci sırada değerlendiriyoruz.

Dursun Çakır.
Ak partinin Kurucu Başkanı İl genel Meclis Üyesi.
Çakır Ak partide yıllarca emek verdi. Emeklerinin karşılığını 2009 yılında milletvekili adayı olarak almak için milletvekili aday adayı olsada rüyaları 2015 yılında gerçekleşti. Tüm ince siyaset ve diplomasiyi kullanarak 2015 yılında aynı Duyguyu paylaştığı aynı dili konuştuğu Fevai Arslanı Akçakocayı temsil eder tavsiyeleriyle milletvekili adayı olmasında kendine düşen rolü gösterdi. Dursun Çakırın Arslana talep ve istekleri emir telakki edercesine kabul gördüğü paylaşımın bu mihvalde cerayan ettiğini boyacı şafak bile duydu.Arslanın vekil olması Dursunun vekil olması anlamındaki edayla yükselenler de yerini aldı.Akçakoca da bir vekil den üç vekile hemde Arslan gibi bir vekil söylemde eylemde gözü kulağı sözü olan Çakırı tebrik ediyoruz.

DÜŞENLER.

Cüneyt Yemenici Akçakoca Belediye Başkanı, Belediye başkanlığı makamına geleli bir yılı aştı. Kangren olan sorunlara çözüm üreteceği beklenirken kronikleşmiş minibüs meselesine çözümsüzlük çözümdür mantığı ile yaklaşıp meseleyi kendi haline bıraktı. Bu iradeden ne Misyonu bulunduğu parti ne minibüsçüler neden şehirçi özel  otobüs sahipleri kazanamadı. Aslında kimsenin kazanmadığı bu belirsizlik vatandaşa kaybettirmeye devam ediyor. Başkanlık makamındaki duruşu ve halkın maddi manevi güveninden başka meselelere çözümünde elle tutulan gözle görülen bir neşter vuramadı. Yemenicinin gösterdiği bu performansla kendisini düşenler birinci sırada değerlendirdik.Hayırlı olsun Başkanım.

Dergah Akça

Ak Parti ilçe Başkanı;
Himmetsiz dede kime himmet ede derler. Dergah başkan kendi köyünün yollarında beş aylık bebeği kamufle edecek kadar büyük çukurlara çare üretemedi. Ak Parti Düzce il teşkilatının aday tanıtım toplantısı için Akçakoca teşkilatını almak için gelecek otobüsü sabah dörtlerde cumhuriyet meydanında bekledi. Cüneyt Yemenici başkanın dualarına karşılık bulduğunu söylediği isimlerin Ankara da tanıtımına Akçakoca teşkilatı il başkanlığının göndermeyi unuttuğu otobüs sorunu yüzünden gidemedi. Ne Cüneyt başkanın dua ve niyazları neden Dergah başkanın vizyonu Düzce il organizesinde unutulacak konumda değerlendirildi. Dergah başkan Sabahın köründe partililerle birlikte cumhuriyet meydanında elleri bomboş kalıverdi. Bizde kendisini düşenlerde değerlendirdik. Napalım siyasetin okulu yok yaşayarak Yemenici başkanda dergah başkanda öğrenecekler.

Limana Gidenler:

Ayşe Kesir

Düzce Ak Parti Milletvekili Adayı.
Düzce de doğdu. En bilinen tanınan özelliği bu. Ankara 2. Bölgeden milletvekili aday adayı oldu.Düzce de ikamet ettiği bir evi yok. Düzcenin esnafından sifta  edip hasbıhal edip etmediği bilinmiyor.Ak partinin temayül ve stk ların temayül oylamasında esamesi bile yoktu.Aday adaylığı çalışmalarına Ankara da başladı Düzce den aday gösterildi.Obanın derdi çobanın derdi enleminde Düzce ile hiçbir konuya derde vakıf olmadan aday gösterildi. Akçakoca ve Düzce de suni gündemlerle tanıtım çalışmalarına başladı.Düzce onu tanımıyor o Düzce yi tanımıyor.Bizde bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyor limana gidenlerde değerlendiriyoruz.Bakalım yükselenlerde değerlendireceğimiz günleri görebilecekmiyiz.

Mehmet Taşcı


Akçakoca İlçe Müftüsü
. Akçakoca müftülüğüne geldikten sonra en önemli icraatı Veysel Mat hocayı Merkez Camii müezzinliğinden Yenimahalle’ye müezzin göndermesiyle yaptı. Cami derneğinin bulunduğu makam odasını “İrşad Odası yapacağım” diyerek cami yönetiminden istese de bu isteği kabul görmedi. Kendisine Merkez Camiinin başka bölümlerinden gösterilen odaları da kabul etmedi. Akçakoca bu gelişmeden bir irşad odası kazanamadı. Her daveti her organizasyonu kutsal görüp irşad vazifelerini buralarda yerine getirmeye çalışıyor. Akçakoca Müftülüğü makamından iki milletvekili çıkarması Taşçının siyasi heyecanını artırsa da Cami Derneği ile ihtilaf yaşayan müftülerin milletvekili olması Taşçı nın heyecanlarını artırıyor. Personel arasında ciddi duruşu ve yönetimi ile bilinen Taşcı Cami derneğinde sözü kabul görmeyince limana gidenlerde  yerini aldı. Hayırlı olsun hocam.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.