Öne Çıkanlar Düzce yılbaşı eğlencesi İSTİFASINI İSTEDİK Yukarı Ayazlı Mahallesinden Ayten yıldız vefat etti. iPhone 5 kullanıcıları şokta !

Bu haber kez okundu.

YÜKSELENLER DÜŞENLER LİMANA GİDENLER 14 MAYIS 2014

Gazetemizin 14 Mayıs 2014 tarihli 55. sayısında en çok okunan sayfalarından olan Yükselenler, Düşenler Limana Gidenler sayfasında aşağıdaki şekilde değerlendirdik yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz...


YILDIZLI YÜKSELENLER


Okan YANMAZ
Potansiyel Belediye Başkan Adayı

Asker olunmaz asker doğulur derler. Okan Yanmaz siyasete sonradan değil anadan doğmu başlayanlardan. Son günlerin söylemi misali Adamın Dibi. Sarı çizmleli yanmaz gibi Akçakoca siyasetinde yeni bir nefes yeni bir ruh ve yeni bir tarz getirdi. Yanmazın sayesinde otellere dışarıdan bakanlar o otellerle kahvaltılar yemekler yediler. Bir bardak çay ikram ederken bin türlü hesap edenlere para ya kıyıp  ikram yapılmasını öğretti.Akçakoca halkının büyük desteğini alarak seçimlerin kazananı Akçakoca  siyaset tarihinde alfabesini yazdı.Seçimlerin mutlak galibi görünürken Seçim sandıklarının yeniden sayılması için Akçakoca seçim kurulu na yaptığı itirazı kabul görmedi. Seçimlerin tek kazanına kaybetmesine çok üzüleni oldu. Yanmazı Akçakoca siyasetine yaptığı katkılardan ve siyaseti yaparken hangi kuralların geçerli olduğunu kamuoyuna altın harflerle yazdırdığı için kendisini yıldızlı yükselen birinci sırada değerlendirdik.2019 yılının tartışmasız potansiyel belediye başkan adayı oldu.Hayırlı olsun.


Mustafa OKUTAN
Ak Parti Eski Yöneticisi
Kent Konseyi Genel sekreteri

Hakikat kendiliğinden belli olsaydı hitabete gerek kalmazdı derler. Bugün Akçakoca belediye başkanlığını Ak parti kazandıysa bugünlere gelmenin görünmez kahramanı okutan. Ak parti teşkilatının görevden alınmasında etkin rol oynayarak yeni yönetimin önünü açtı. Her ne kadar Kızılay başkanlığı için ismi geçerken takozlansa da yılmadı usanmadı Belediye meclis üyeliğine aday adayı oldu. Ordanda ses çıkmayınca biz kendisini kundaklanıp cami önüne bırakılan biçare sanmıştık. Ancak Kent Konseyi Genel sekreterliğine belediye başkanının teklif etmesiyle tepeden inme geliverdi. İşin Almanya dan iyi derlerya. Okutanın hem işi hem aşı hemde karizması Almanya seviyesine geldi. Taş yerinde ağırmış. Okutan Milli görüş çizgisinde başbakanla girdiği yolda sabrın külfetine yaşayıp nimetine kavuştu. Kendisini yıldızlı yükselenler ikinci sırada değirlendirdik. Hayırlı uğurlu kademli olsun.

YÜKSELENLER

Hasan Ali YANMAZ
Ak Parti Belediye Meclis Üyesi

Kontenjan adayı olarak partisinden açıklanınca “Kırk Yıllık kani olurmu yani” dedi kamuoyu. Kani yani derken Belediye meclisinde yerini aldı yanmaz. Her ne kadar biz “taklit sanayi yanmaz” tabirini kullandıysak ta Orijinal Yanmaz olarak nitelenen Okan Yanmaz’ın orjinalliğinini beş para etmez hale getirdi.İnandığı yolda zafere ulaşmanın tevazusu içinde adaylığıyla da seçimdeki sonucuyla da Akçakoca kamuoyunun en çok konuşulan ismi oldu.Toplumda kabul gren ak parti misyonunu 60 günlük dahil olan MHP Eski İlçe Başkanı Yanmaz gerek eski parti misyonuna gerekse yeni talip olup tepkiler gördüğü Ak parti misyonuna karşı “Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” dedirtti. Yanmazı yükselenler birinci sırada değerlendiriyor ilçeye hayırlı hizmetlerini bekliyoruz.



Bahattin ÖZCAN
Kamelya Turizm Tesisleri Ortağı

Bahattin  Özcan Akçakoca ya komi olarak geldi. Yıllarca garsonluk yaparak Akçakoca turizmine hizmet etti. Samimi hoşgörülü ve mütavazi haliyle Balık restoranının vazgeçilmezi oldu. Özellikle tevazu haliyle sevenlerinin gönüllerin de gönül kazandı. Kamelya Restoranın kendi alanında marka olmasına büyük katkı sağladı. Son yıllarda ise Kabak tatlısıyla yeni bir marka oluşturmanın öncülüğünü yapıyor. Komi olarak geldiği işletmesinin hem marka olmasında katkılar sağladı hemde işletmeye ortak oldu. Hayata umutsuz bakanların umudu, çözümsüz görenlerin çözümü, müteşebbis olmak isteyenlerin ekolü oldu. Bizde Bahattin Özcanı geçte olsa hatırladık. Akçakoca Turizmine yaklaşık 20 yıldır hizmet veren Özcanı kutluyor yükselenler ikinci sırada değerlendiriyoruz.


Soner ŞEN
Anadolu Ajansı Akçakoca Muhabiri
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı

Akçakoca’nın Çayağzı köyünden hayata başlayıp Gazi Üniversitesi Sinema Televizyonculuk Bölümünden Mezun oldu. Özellikle 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti Genel Merkezinin stratejik ve anket çalışmalarında büyük başarı gösterdi. Anadolu Ajansı Akçakoca Muhabirliğinin yanı sıra Gazetemiz Genel Yayın Yönetmenliğinde eğitimin verdiği bilinç toplumda kazandığı tecrübe ve kendine duyduğu özgüvenle Akçakoca kamuoyunda etkili bir yer aldı. Yeni kurulan Akçakoca Gazeteciler Cemiyetinin kurucu başkanı oldu. Üç yıllık tabandan gazetecilik deneyimiyle Akçakoca kamuoyuna hizmetleri taktir topladı. Bizde Cemiyet kurulmasındaki çalışmalarından ötürü kendisini kutluyor yükselen üçüncü sırada değerlendiriyoruz.

LİMANA GİDENLER

Sadullah ÜNSAL
Gazeteci Devrik Muhtar

Ünsal kendine çok güvendi seçimlere gir diyenlerin sözüne. Kendisine teşvik edenlerin söz verenlerin analarından ak süt emdiklerine inandı. Seçimlere gir sana oy vereyim diyenlere kandı.Her ak sakallıyı dedesi sandı.Köydeki kendi döneminden karar alıp yasal işlem başlattığı 44 hanenin ödemediği taş döşeme salmalarını unutuverdi.Köyün kiracısı olanların borçları için yasal işlem yaptığını seçim akşamı hatırladı.Akşamları bir iki saat takıldığı köyünde kimin kime ne kadar borcu var kim kiminle iş tutar onları göremedi. Bire Sadullah Akçakoca da her şeyi görüp bilirsinde Köyünden bir habersin. Köyünden bihabersen seçimde kafala parke taşları düşer işte.Kendi başını bağlayamayan gelin başı bağlarmış sözünü kendisine hatırlatıyor Limana gidenler birinci sırada değerlendiriyoruz.Herkes işine baksın anladınmı Ünsalll.

İsmail KURAL
Belediye Başkanı Danışmanı

Altım günlük gazi şimdi oldu Niyazi. Musa peygamber asasını keramet sebebi olarak sayarmış. Belediye başkanının gazetecilere verdiği görüşme randevusunu “Mümkün değil başkan sizinle görüşemez” diyerek başkanının önünden üç beş tokma atlayıverdi. Yörük malı ile kurban kesip yıllardır Ak partiye hizmet etmişleri altmış günde çırak çıkarıverdi.Kırk Yıllık kani odlumu yani dedirtti Ak partililere. Hani aday adaylığında başkan adaylığında Başkanın yanında gölge gibi gezdiye. Küçük dağların rüzgarına kapılıverdi. Hele hele başkan ın iradesinin gazetecilerin yanında önüne geçmesi ince bir fırçaya sebep olduysada Kuralın krallığının vezirliğe geçme zamanını getiremedi. Belediye içinde ki rüzgarları birilerini nezle yapsada Kendisine  “Siyaset yüz metre değil maraton koşusuna benzer” sözünü hatırlamasını tavsiye ediyor limana gidenler ikinci sırada kendisini limana gönderiyoruz. Hayırlı olsun yeni yerinit yetkiniz etkini Sayın İsmail Kral.


DÜŞENLER

Nurol BADANOZ
Mali Müşavir
CHP Eski İlçe Başkanı

Nasrettin Hoca tüccar olmaya karar verir. Hanımı” Adam sen ne anlarsın ticaretten” der. Hocada” Hanım ses çıkarma bana tüccar sana tüccar hanımı derler geçinir gideriz” demiş. Nurol Badanozun ilçe Başkanlığı hocanın derler geçinir gideriz misalini hatırlattı bize. Zaman Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve Chp nin o zaman etkili ismi Selçuk Yanmazın desteği ile Chp ilçe başkanı oldu. Ne yağdı nede gürledi. Ne suya dokundu nede sabuna. Dostlar alışverişte görsün gibi bir ilçe başkanlığı yaptı gitti. Güzel konuşan ama konuştuğuyla etkisiz yetkisiz sonuçlar aldı. Özellikle seçimlerde ki yenilginin en etkin aktörlerinden Badanoz. Malumun ikrarını söyle sekte Bu sayının düşenlerinde en etkili yeri aldı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sevilay savas 10 yıl önce

ne yağdı, ne gurledi, en dikkatimi ceken bu;gulumsemeyle olmuyor.badanoz.sizin kahkahanız bize acı, sıkıntı verdi.