Öne Çıkanlar Düzce yılbaşı eğlencesi yılbaşı İSTİFASINI İSTEDİK Yukarı Ayazlı Mahallesinden Ayten yıldız vefat etti.

Bu haber kez okundu.

YÜKSELENLER DÜŞENLER LİMANA GİDENLER 14 MART 2014



 
Yıldızlı Yükselenler

Söylemler Gönüllere Ve Sandığa Yansırsa
Okan YANMAZ 
İnşaat Mühendisi İş Adamı
Mhp Belediye Başkan Adayı

Gündemdeki siyasetteki en etkili isimlerden Yanmaz. Özellikle “Okan Yanmaz Geliyor oy oy” müziği ile Akçako sokaklarını çınlatmayı başardı. Birebir sohbetlerde seçimi kim kazanır sorusunun en büyük fovori ismi oldu Yanmaz. Bu özelliklemi poroje çalışması bilinmiyor. Ama bilinen bir gerçek varki Mehmet Okan Yanmaz Akçakoca nın dilinde seçimi kazanacak en güçlü aday olarak konuşuluyor. Bu söylemin bu rüzgarın gönüllerden sandığa yansıması durumunda ise “Seçimi Fark Atarak” kazanacak bir görüntü sergiledi kamuoyuna. Bu kadar kendinden söz ettirmeyi başaran Mehmet Okan Yanmaza bizde duyarsız kalmadık ve yıldızlı Yükselen ler birinci sırada değerlendirdik. Dillerden sandığa ne kadar yansıyacak onuda 30 mart akşamı hep birlikte görecez. 


Yıllardır Ektiğini Biçecek
Sümani POLAT
İş adamı. 
CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı. 

Hani Allah yürü kulum dediklerinden Sümani Polat. Karsın Arpaçay ilçesinin melik Köyünden Akçakoca ya gelen Polat ilkokul mezunu. Ancak hayat fakültesini başarılarla bitirip iş dünyasında Akçakoca da hatrı sayılır bir gelişmelere imza attı. Gerek müteahhitlik hizmetlerinde son yıllarda girdiği tekstil yatırımı ilede Akçakocalıya iş ve istihdam sağlıyor. Chp den Belediye Meclisi Üyeliğinden 3. Sıradan aday olunca çevresinde bulunan hemşerilerinin büyük desteğini aldı. Her zaman madden ve manen çevresindekilere destek olan Polat Ne ekersen onu biçersin misali yıllarca ektiklerini siyasette toplama çabasında. Polatı yıldızlı yükselen ikinci sırada değerlendiriyor Akçakoca ekonomisine katkılarının siyasette de yansımasını temenni ediyoruz. 

Yükselenler

Kaybettiklerini Tecrübe Hanesine Yazdı
Hakan ÖZTAŞ

Esnaf

 Akçakoca Sivil toplum kuruluşları bir genci daha kazandı, Yaşı kadar siyaset ve stk ların içinde olanlara Bizde varız diyen Öztaş altı oyla Esnaf kefalet Kop yönetim kurulu üyeliğini kaybetti. Kaybetti ama hısım akraba eş çoluk çocuklara kredi çektirip oy kullanıldığını seçim kazanıldığını öğrendi. Hele hele Akçakoca Esnaf sanatkarlar odası seçimlerinde aday olanların şekerlerini yükseltip hastanelere ambulansla gitmelerine tecrübe etti. Kaybettiklerini kayıp değil tecrübe hanesine yazarak bundan sonraki sivil toplum hareketlerinde gençlerin bayrak tarı oldu. Kendisini tebrik ediyor yükselenler birinci sıraya hoş geldin diyoruz. 


Osman ŞENBAŞ 
Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı

Yıllardır Orhangazi Mahallesi Muhtarlığını yaptı.Yaklaşık sekiz yıldır Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetiminde. Yıllardır ürettiği türettiği tecrübelerini bir kamyon kazasına az kalsın heba edecekti. Birlikte Seçime girdiği Gürol Sarı 207 oy alırken Şenbaş 142 oyda kaldı. Özellikle listelerde Şenbaşın Çizilerek Kamyoncu esnafı Fevzi Karcanın isiminin yazılması” Şenbaşı kamyon çarptı. Ancak kamyon ağır hasar alırken Şenbaş kazayı küçük sıyrıklarla atlattı” yorumlarına mazhar oldu. Herkesin bir hesabı varken Kaderin sahibinin bir hesabı olduğunu unuttu Şenbaşla yola çıkanlar. Gürol Sarının yakın akrabası olan Karacanın ismi Şenbaşın isminin çizilerek yazılmasına rağmen Yıkılmadı ayakta kaldı. Gürol sarıya da hastanelerde tedavi olma yolu gözüktü. Şenbaşı yıkılmadan ayakta kalmasını taktirlerinize sunuyor ve yükselenler ikinci sırada değerlendiriyoruz. 



Nedim İŞGÖREN
Kadrolu Esnaf Odası Ve Kefalet Kop Yönetim Kurulu Üyesi.
Nedim İşgörenin bu sayfalara aşinalığı var. Her şekilde bir şekilde yer alıyor. Hani bir yabani fındık vardır. Dallarını budadıkça yeşerir ve gürlenerek yeniden çıkar. Nedim İşgöreni eleştirdikçe gündemde tuttukça filizlerinden yeniden fışkıran ağaçlar gibi gürleyip çıkıyor. Kimseye dargın değil kimseye kırgın değil. Kimseyle ihtilaflı kalmıyor. Seçimde kazandığı rakiplerine bile nezaket ziyaretinde bulunuyor. Güzel öten kuşlar derneği kurulsa seçilir. Nedim İşgöreni kendine rağmen seçimlerdeki başarısı bize rağmen gür olarak yeniden yeşermesi taktirlerden kaçmadı. İşgöreni Yükselenler üçüncü sırada değerlendiriyoruz. Hayırlı olsun İşgören artık Merkez camii imamları sizin cenazenizi(Allah uzun hayırlı ömür versin)yönetiminde olduğunuz derneklerden almaya gelirler.

Yıldızı Yükselip Gelecek Vadedenler



Ahmet İNCEOĞLU
CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı
Azılı Akçakocaspor Taraftar Lideri
Hangi işe elini attıysa üstesinden geldi. Ankara’da eğitiminin tamamladıktan sonra kesin dönüş ile Akçakoca’ya dönüş yapan İnceoğlu ilk iş olarak aile işletmesi olan ŞİMAL Pub’ı Cafe&Bar konsepti ile baştan tasarlayarak Akçakoca’da en iyi eğlence mekanı olarak adından söz ettirir oldu. Ardından Akçakocaspor için Akçakoca gençliğini biraraya getirerek bir holigan grup ile Akçakocaspor’un BAL ligine yükselmesinde çok büyük etki sağladı. Kar demeden kış demeden tüm maçlarına büyük grupların izlemesini sağladı. Son olarak ta CHP saflarında siyasete atılan İnceoğlu siyasette de başarıyı yakalayarak CHP içindeki aktif gençleri biraraya getirerek dört yıllık bir süreçte Dargınları barıştırmada ve uzlaşı sağlanmasında adeta bir köprü vazifesi gören İnceoğlu Akçakoca’da CHP’nin her zaman gündemde kalmasını sağladı.  Son olarak kendisine siyasette ve işlerinde başarılar dilerken biraz da kendisine ve gönül işlerine de zaman ayırmasını tavsiye ediyoruz. 


Yükselirken Düşüşe Geçenler



ŞENBAŞ'ın Kaderiyle Kaderi Örtüştü
Hasan Ali YANMAZ

Eski MHP İlçe Başkanı
Ak Parti Belediye Meclisi Kontenjan Adayı
Hasan Ali Yanmaz Akçakoca siyasetinde samimi içten tırnaklarıyla kazanarak yırtınarak bu seviyelere gelmiş bir mücadele adamı. Mhp ilçe Başkanlığından Ak Partiden Belediye Meclisine Kontenjandan aday olunca bir anda gündeme geldi. Gündemi de ciddi bir şekilde meşgul etti. Ancak Esnaf kefalet Kooperatifi seçimlerinde 129 oy alarak adeta Şenbaş ın kaderi gibi Kamyonun tamponunu çarptı. Hırslı samimi ve güven veren vizyonu burada tutmadı. Maya tutmayınca seçimlerin kaybedeni tarafında yer aldı. Kaybetmek tecrübe hanesini yükseltmektir sözünü hatırlatıyor kendisini Yükselirken Düşenler de ikinci sıraya değerlendiriyoruz .Hayırlı olsun.




Gürol SARI
Kadrolu Esnaf Sanatkârlar Kefalet Koop. Başkanı
 Ne kadar hısım akraba eş dost varsa Kooperatiften üye olup sembolikte olsa krediler çekilip yaklaşık 25 oyu garantiye alarak herse çimin galibi oldu. Bu işlere girdiğinde beşikteki emzikli bebeler bugün evlenip karşısına aday çıksa da seçimin her zaman tedarikçisi oldu. Zirveden inmemek için her manevrayı yaptı. Ama kendisi 2007 oy alırken Listesindekilerin 142 oy, 165 oy almasını bir türlü anlaşılmaz hal içinde anlatamadı. Özellikle Osman Şenbaşın çizilip Fevzi Karacanın yazılmasında ne kadar etkisi oldu bilinmez. Bilinen bir gerçek varki bize Makam Mevki ve Koltuklardan vazgeçemeyenlerden sonra Yükselirken Düşenler başlığını attırdığı için kendisini tebrik ediyoruz. Seçimden sonrada hastanedeki tedavisinde acil şifa dilerken Akçakoca Sen olmasan ne yapar  deyip kendisini yükselirken düşenle birinci sıra ya getiriyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Turhan 10 yıl önce

yazmadan geçemeyeceğim!eleştir mi tebrik mi nasıl çirkin bir yazı.eminim bir menfaat olsa işin ucunda nasıl güzel şeyler yazılırdı bu yazıda. si̇zin ne kuruk acınız vardı acaba bilmek isterim.ayrıca bu sizin ve sizin gibi birgün böyle birgün şöyle olanların,menfaat dünyasında yaşayanların düşüncesi.gurur duyuyorum canım babamla eminim birdaha olsa bir daha başkan olur bu da bazılarına kapak olur.

Avatar
gerçek akçakocalı @Zeynep Turhan 10 yıl önce

menfaat uğruna kurulmuş dünya kardeş parası olan yazıda döktürüyor gerçekleri halk söyler oda yakında görülür.bunlarda paranın peşinde parayı veren düdüğü çalar misali 4 beş sene bekliyecekler parayı geçimleri bundan parayı basan ötdürüyor borusunu enson sözü halk söyler hızlı giden.......misali hadi hayırlısı herşey akçakoca için