Öne Çıkanlar Düzce yılbaşı eğlencesi İSTİFASINI İSTEDİK Yukarı Ayazlı Mahallesinden Ayten yıldız vefat etti. iPhone 5 kullanıcıları şokta !

Bu haber kez okundu.

ÇAKIRA BULABİLDİĞİMİZ YER BURASI
 Yıldızlı yükselenler.

OSMAN ÇAKIR AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ. Sekiz yıllık Ak parti iktidarının Akçakoca ya taşımadığını üç yıllık zaman diliminde siyasette yeni olmasına rağmen taşıdı. Akçakoca Sos yal Bilimler lisesinden İşletme Fakültesine kadar söylemde olan tüm hizmetleri maddi manevi takip ederek eylem ve icraata geçirdi. Sarıyayla Barajının parasının çıkarılmasından Altunçay göletine kadar el atmadığı bir hizmet kalmadı. Akçakoca nın kaderini değiştirecek Organize Sanayi Bölgesinin yapılmasını tırnaklarıyla kazıyarak bürokrasiyi aşarak masaya yumruğunu vurup ilgili yerlere kabul ettirdi.Her ne kadar ayak oyunlarıyla yıpratılmaya çalışılsa da” Güneş balçıkla sıvanmaz” dercesine mücadele verip Düzce milletvekili olarak Düzceye de Akçakoca yada hak ettiği hizmetlerin getirilmesinde gemi kaptanlığı yaptı. Kendisini yıldızlı yükselenlerde değerlendiriyor ve Akçakoca ya hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

CÜNEYT YEMENİCİ Eczacı Akçakoca Belediye Başkanı.  Ticaret odasında ki saymanlık görevinden istifa ettiği zaman kendisi Başkan adayı olacağına ne kadar inanırdı bilinmez ama kimse onun başkan adayı olacağına inanmıyordu. Belediye Başkan adayı olunca da kamuoyu kendisine şans vermemişti. Ancak Yemenici inandı ve sonunda başardı. Gerek Başbakanın gerekse Osman çakırın son andaki müdahalesiyle seçimin kazananı oldu. Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz sözlerini yerine getirmek için can hıraç bir çalışmaya başladı. Akçakoca tarihinin görmediği bir Ramazan şenlikleri organize edip ilçede tarihi bir ilk yaşanmasına vesile oldu.Samimi ve iyi niyetiyle herkesin derdine derman olmak isterken belediye içindeki bazı yöneticilerin etkisinde zaman zaman kalarak duraksamalar yaşasada” Niyeti Hayır olanın Akıbeti hayır olur” misali iyi niyetiyle hizmetlere devam ediyor. Özellikle Başkanlık makamında Gazinin portresinin yanına kelimeyi tevhit ve Allah Muhammed yazılarını koyarak makama başka bir hava kattı. Niyetiyle hayrı hizmetiyle Akçakoca nın çıtasını yükseltme çabaları yükselenler ikinci sırada yer almasına sebep oldu. Her zaman burada kalmasını diliyor başarılarının devamını bekliyoruz.

YÜKSELENLER,

Mehmet Pazvant. Akçakoca Ticaret Odası Başkanı. Sakin atın çiftesi pek olurmuş derler. Ticaret odasının her yıl dağıttığı yardım paketleri ulusal marketlerden alınırdı. Pazvant Önce buradan başlayıp Akçakoca nın esnafından aldığı yardım kolilerini dağıttı bu sene.Organize Sanayi Bölgesinin Kurulması için Ticaret Odası Başkanı ve yönetimiyle tek ses tek yürek olup Belediye Başkanından iktidar ilçe başkanına kadar aynı dili konuşup aynı duyguyu paylaştı. Ankara da gerek Sanayi Bakanlığında gerekse TBB de üzerine düşen tüm samimiyetinde üzerine çıkarak Organize Sanayi Bölgesinin yapılanması aşamasında dişiyle tırnağıyla ekibiyle mücadele etti. Akçakoca nın kaderini değiştirecek hizmete ciddi katkılar sağladı. Ama sessiz sedasız bir o kadarda kendinden emin bir süreç takip etti. Kendisini tebrik ediyor bu sayının yükselen birinci sırasında değerlendiriyoruz.

Fikret Albayrak 2009-2014 Dönemi Belediye Başkanı, Seçilerek atanarak gelen her irade sahibi idaresinde memleketine bir eser bırakır. Fikret Albayrak beş yıllık belediye başkanlığı döneminde torunlarına ve nesline” İşte bu sahil bandını ben başkanken yaptı. İşte Bu terminali ben başkanken yaptı. İşte Akçakoca nın turizm deki Karadenizin tek beş yıldızlı otelini benim başkanlığımda bu bölge kazandı” diyecek kadar Akçakoca ya eserler bıraktı. Her ay bir şikayet dosyasıyla müfettişlere hesap verdi. Aradılar taradılar bir suiistimalini bulamadılar. Çuhalı çarşısından şehir merkezine kadar yıktı geçti ortalığı. Bugün Akçakoca da turizm hedefinde gelinen noktada çok büyük katkılar sağladı. Kendisini yükselenler ikinci sırada değerlendiriyor gelecek dönemde potansiyelini hissettirecek hizmetler yaptığı için bir kere daha tebrik ediyoruz.

Hakan Solak İş Adamı Akçakoca spor Başkanı. Kurt puslu havayı severmiş. Hakan solakta puslanan Akçakoca spor havasını kurulan genç dinamik ve spora gönül veren ekibiyle göreve talip oldu. Baba Erol Solak ın artık miadını doldurması ve ununu eleyip eleğini asmasından sonra Babanın veliahttı gibi önce ticaret odasında ikinci adam Akçakoca Sporda da başkan olarak toplumsal dinamiklerde yerini almaya başladı. Uzun ince ve zorlu bir yol olan toplumsal sorumluluklarda gelecek dönemdeki yerini almak için adım adım yürümeye başladı. Kongresini yapamayacak hale gelen, bal liginden düşen biçare hale gelen Akçakoca spora başkan adayı olarak”Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” dercesine ekibiyle birlikte hizmet taşının altına elini koydu. Çabası ve zamanlaması zor olan bu göreve talip olup tabiri caizse Zor günün adamı olarak kolları sıvadığı bu toplumsal sorumluluk kendisini yükselenler üçüncü sıraya taşıdı. Hayırlı olsun .

Düşenler, Limana Giderler  Bayrama gittiklerinden kendilerine gelecek sayıya kadar yer veremiyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil ibrahim sofrası 10 yıl önce

geleceğin yöneticileri bunlar.bir eksik var o da hayırlısı 1-2 aya netleşir.gelecek akçakoca lı gençlerin dir.