Öne Çıkanlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Şentop Küçük Sanayi Sitesi Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı Davut Güloğlu

Bu haber kez okundu.

“BİZ HER ŞEYDEN ÖNCE ŞEFFAF OLACAĞIZ”

Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi ortak Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için her caddede, her sokakta, her kesimden Düzce’nin insanıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Caymaz ve beraberindekiler dünkü seçim mesaisine MÜSİAD Düzce Şubesi’ni ziyaret ederek başladı. Caymaz burada, MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Özgür Sağlam ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Yerel siyasete ilişkin gerçekleştirilen sohbette belediyecilik alanında tecrübesi ve duruşu ile öne çıkan Caymaz’a seçim yarışında başarılar dilendi.

Ardından Kızılay Meydanı esnafını ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, belediye ve il genel meclis üyeleri girdiği her dükkanda esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Seçim süresince çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaya kararlı olan Caymaz Düzce’yi belediyeciliğiyle, gelişmişliğiyle, turizm ve sanayisiyle farklı kılmak için var gücüyle çalışacağının sözünü veriyor.

Bu cennet şehri her alanda daha yaşanabilir yapmak için vatandaşın desteğiyle göreve talip olan Caymaz, “Yenilik için, şehrimizi kalkındırmak için, Düzce’ye yeni değerler katmak için, değişim istiyorsanız bizi tercih edin” çağrısı yapıyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.