Öne Çıkanlar Küçük Sanayi Sitesi SAPAK OTOMOTİV UYGAR OTOMOTİV soner şen 9 yaralı

Bu haber kez okundu.

DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Olay bugün saat 11:30 sıralarında Atatürk Bulvarı Üzerinde bulunan MHP İl Binasının altındaki halı mağazasında meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan A.K, yanında bulunan 2 kişi ile akrabası K.K’nin işlettiği halı mağazasına geldi.

Mağaza sahibi K.K ile A.K arasında çıkan tartışmanın büyümesi ile araya mağaza çalışanları girmeye çalıştı. Ancak A.K belinden çıkarttığı silahla hedef gözetmeksizin art arda ateş ederek, yanındakiler ile olay yerinden kaçtı.

Şans eseri ölen ya da yaralanın olmadığı olayın Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesinin ardından, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Mağaza içerisinde delil araştırması yapan Olay Yeri inceleme ekipleri, olay yerinde çok sayıda boş kovan buldu.

Olay gerçekleştiren ve olay yerinden kaçan 3 şahıs ise, polis ekiplerinin sıkı takibi sonucunda, olayda kullandıkları silahla yakalandı.

Polis ekipleri silahlı saldırı ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, mağaza sahibi ve çalışanları ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan olay anı çevrede bulunan bir marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

HABER: Savaş ARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.