Öne Çıkanlar Düzce İSTİFASINI İSTEDİK Kim seçildi ruhsatsız silah savaş arı

Bu haber kez okundu.

BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Olay gece saatlerinde Kültür Mahallesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, M.A.Ş isimli erkek şahıs, Ş.Y. ve E.K isimli kadınlarla henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Ş.Y, çantasından çıkarttığı bıçakla, M.A.Ş’ye saldırdı. Karnından ve bacağından aldığı bıçak darbeleri kanlar içinde kalan M.A.Ş, yere yığılırken, Ş.Y ve E.K isimli iki kadın şahıs olay yerinden hızla uzaklaştı. 

Olayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bıçaklı saldırıda ağır yaralanan M.A.Ş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırgan iki kadın, polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışma ile olay yerine yakın bir bölgede, saldırıda kullanılan bıçakla kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.  
İşlemleri için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Ş.Y ve E.K’nin, ifadelerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenilirken, yaralı M.A.Ş’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Polis ekipleri olay ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. 

HABER: Savaş ARI

KAYNAK: Düzce Son Dakika Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.