Öne Çıkanlar MHP AKÇAKOCADA OKAN YANMAZ Yukarı Ayazlı Mahallesinden Ayten yıldız vefat etti. fındık fiyatı İSTİFASINI İSTEDİK Düzce

Bu haber kez okundu.

AYSUN EREN İSTİFASINI KAMUOYUNA DUYURDU

Önümüzdeki yerel seçimlere yönelik süreçte bir istifa haberi de MHP Akçakoca teşkilatından geldi. 2016 – 2022 yılları arasında MHP İlçe teşkilatında yöneticilik yapan Aysun Eren, parti üyeliğinden istifasını verdi.

İlçe yönetiminde yöneticilik yaptığı yıllarda aktifliği ve çalışkanlığı ile dikkatleri üzerine çeken Eren, 2019 yerel seçimlerinde Okan Yanmaz’ın Akçakoca Belediye Başkanı seçilmesinde önemli rol oynamıştı.

İstifasını kamuoyu ile paylaşan Eren,  “Yöneticilik yaptığım ve halen mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisinden büyük üzüntüyle istifa etmiş bulunmaktayım” açıklamasında bulundu.

Eren’in parti üyeliğinden istifa etmesi, ilçe teşkilatında büyük üzüntü ile karşılandı.

HABER: Savaş ARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.