Öne Çıkanlar Düzce ruhsatsız silah yılbaşı eğlencesi yılbaşı Türbe

Bu haber kez okundu.

“SEÇİMLERDE BİRİLERİNE KIZIP DÜZCELİLİK RUHUNU BOZMAYALIM”

Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde sona doğru yaklaşılırken, seçimlerin nabzı Öncü TV ekranları ile 100.2 Radyo Öncü’de atmaya devam ediyor. Öncü TV ekranları ile 100.2 Radyo Öncü ve Radyo Kent ortak yayınıyla geniş kitlelere ulaşarak Düzce’nin gündemini belirleyen, Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu “Kitabın Ortasından” programının son bölümünün konuğu, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu oldu.

“Kütükoğlu’nun Yeniden Refah’tan aday olması beni şaşırttı”

Programda, Yeniden Refah Partisi Boğaziçi Belde Belediye Başkan Adayı Mehmet Kütükoğlu’nun ülkücü kimliğine değinen Caboğlu, “. Mehmet Kütükoğlu’nu ben aslında MHP’li ve Ülkücü bilirdim. Yeniden Refahtan aday oldu dediklerinde, biraz da şaşırdım. Hayırlısı neyse o olsun diyelim. Yeniden Refahtan aday oldu dediklerinde, biraz da şaşırdım” dedi.

“İsmail Bayrak ile Çilimli’nin büyük kazanımları olacak”

Yerel seçimlerin Çilimli ilçesindeki güçlü ismi İsmail Bayrak’ın efendiliği ve dürüstlüğü ile ön plana çıktığının altını çizen Caboğlu, “İsmail bayrak dediğiniz zaman mütevazi, dürüst, efendilik Çilimli’yi çok iyi temsil edebilecek bir profil. Ben kendisi ile sahada çalışma fırsatım oldu. Bir insan mütevaziliği ile büyüğüne, küçüğüne vatandaşlarla teması nasıl olacağına, harfi harfiyen dikkat eden, iletişim kuracağını bilen bir kişi, ben Çilimli’nin çok büyük bir kazanımı olacağı kanaatindeyim” şeklinde konuştu.

“Yerel seçimlerde Düzcelilik ruhunu bozmayalım”

Önümüzdeki yerel seçimler öncesinde Düzceli seçmenlere de çağrıda bulunan Caboğlu, “Tabi öncelikle bu Ramazan ayının ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.  Yapmış olduğumuz ibadetlerin en yüce katta kabul görmesini, cenabı haktan niyaz ediyorum. Önümüzde bir seçim var; bu seçimi böyle sıradan, meslek grubunda bir oda başkanı seçiyormuşuz gibi düşünmeyin. Önümüzde 5 yıl var. Bakın bu benim söylediklerim siyaset değil. Düzce’nin özgüvenini, geleceğinin iyi analiz edelim. Kızgınlık ile nefsi olarak oy kullanmayalım. Cezalandırmak adına sandığa gidip, oy kullanmak doğru değil. 5 yıl boyunca bir arada olacağız. Belediye başkanlığı, seçim dönemleri gelip geçer, ama Düzce’mizin dokusunu birlik beraberliğini Düzcelilik ruhunu ne olur bozdurmayalım. Bize bu olanağı sağladığı için Öncü yayın kurumuna teşekkür ediyorum. Siz değerli vatandaşlarıma saygılar sevgiler sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER: Savaş ARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.