Öne Çıkanlar Düzce ruhsatsız silah yılbaşı eğlencesi yılbaşı Türbe

Bu haber kez okundu.

Yüzellibinlira Verdi Yola Yatarım Dedi
 KÖPRÜYE TEPKİSİNİ GÖSTERMEK İÇİN YATTI

Caddenin Parasını Ödedim Dedi Yattı.

O bir işadamı. Adı Mustafa Yanmaz. Akçakoca Belediyesine 150 bin lira hat parası vererek özel taşımalı otobüs aldı. 65 yaş üstü bedava olup bunun üstüne birde Belediyenin de Valilik karanını uygulamayıp minibüsleri terminale taşıma kararını uygulamayınca çileden çıktı.

Akçakoca meydanında çivi deresi köprüsünün üzerine yatıverdi boylu boyunca. Yatarken yanında Şoförler Odası Başkanı Tacettin Öztaş ta vardı. İsyan etti Yanmaz adeta.”Bu yola yüzellibinlira verdim yol benim bende bu akşam burada yatacam”   diye caddeleri titretti sesi.

Bilindiği üzere Akçakoca Kaymakamlığının aldığı belediyenin talep ettiği Şehiriçinde bulunan Minübüslerin şehir merkezine girmeden Terminala çıkması yönünde karar almıştı. Bu karar Düzce Valiliğince onaylanmış Seçimden bugüne kadar yürürlüğü girerek Belediye tarafından uygulanmamıştı.

Eyleme vatandaşlar ilgisiz kalmadı.
Bu gelişmeler Özel Taşımacılık yapan işletmecileri ciddi kayıplar yaşamasına sebep oluyor.
Mustafa Yanmazdan başka otobüsleri olan ve şehiriçinde bulunan münibüslerin terminalden yolcu alacakları yönündeki uygulamaya güvenerek otobüs alıp hat satın alan işletme sahipleride yıllardır maddi kayıpla bu otobüsleri işletiyor.
Şimdi sıra kimde diğer otobüs işletmesi sahipleri köprüye yatma veya başka bir eylem planı düşünüyorlarmı.
Bizde birçok foto yorum haber konusunu unuttuk Yanmazın bu eyleminden. Yattı yolun ortasına foto yorumda biz tek geçtik Yanmazı. Belediye şimdi napar bilinmez ama bilinen o ki Yanmazın yolda yatma sefası karakolda son buldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
umumum menfaati 10 yıl önce

mustafa yanmaz yere yattı diye umarım belediye yanlış bir karar vermez. aksi şahsın menfaatini umumun menfaati üstünde tutmuş olur. birka otobüsçü para kazanacak diye 25000 akçakoca lının parası alınamaz, rahatı bozulamaz. en uygunu şehirler arası otobüslerin değirmenağzı mevkiinden kalkarak şehir içinden geçmesidir. toplumun genelide bunu istiyor zaten

Avatar
ÖN GÖRÜ 10 yıl önce

korkularına yenilmiş bir belediye başkanı yine o korkularının içinde kaybolup gidecek bir gün.olan da akçakoca ve akçakoca halkina olacak.