Öne Çıkanlar Düzce yılbaşı eğlencesi İSTİFASINI İSTEDİK Yukarı Ayazlı Mahallesinden Ayten yıldız vefat etti. iPhone 5 kullanıcıları şokta !

Bu haber kez okundu.

TUVALETLERİ BAŞKAN MI TEMİZLEYECEK
 TUVALETLERİ BAŞKANMI TEMİZLEYECEK.

Burası Akçakoca Belediyesi Nikah Salonu. Paralı parasız tüm organizasyonların yapıldığı yer. Belediyenin Destek Hizmetleri birimine bağlı bir alan. Destek Hizmetleri Müdürü ise Özkan Ünal. Ancak bu salonun Tuvaletleri girip çıkılacak gibi değil. Tuvaletlerin bu hali Yeni Akçakoca Haberden Hüseyin Denizgezin Dikkatini çekti. Başkan Yemenici nin kararlarında etkili olan Ünal kendi sorumluluğundaki tuvaletleri bile temiz tutmaktan bi haber. Fikret Albayrak başkan iken Zabıta amiri olan Ünal uygulamaları ile başkan üzerinde etkili olmuş ve Albayrağı üçüncü parti olarak sandığın dibine kadar itmişti. Şimdi sormadan edemedik bire Ünal Hem Köylün, Hem partilin olan Cüneyt Başkanmı temizleyecek bu tuvaletleri. Sizin işiniz ne….

AĞASI PAŞASI YOK SADECE ALLAHI VAR

Mehmet Çil Balatlı Köyü muhtarı. Koskoca köyün tüm yükünü sırtına alıp taşımaya başladı. Bu yıl Bayram güreşleri yapılacak. Eskiden gelenekseldi. Şimdilerle ağalar paşalar başkanlar girdi işin içine. Ağalar derken Akçakoca  eşrafından stk larından para isteyip esnaftan hediyelik toplayıp ta güreşçilere dağıtan ağalar. Derleyip toplayıp sponsor bulup ağalık yapanlar Çilin kapısını çalmadılar. Çil muhtar ağasız paşasız maşasız  köyünde güreşleri köyüne hizmeti yapacak. Ne diyelim Yörük malı ile kurban kesip bedava yere ağalık yapan eski ağalara duyrulur…

KÖPRÜYE YATTI ZAMMI KAPTI.

Mustafa Yanmaz geçtiğimiz günlerde hem kardeş Hasan Ali Yanmazın siyasi gücünü arkasına alıp hemde yaşadığı adaletsiz hali anlatmak için meydandaki köprüye yatmıştı. Yattı kalktı köprüden geldi geçti derken baktık ki Kardeş Hasan Ali Yanmazın olduğu ve Meslektaşı Özel Otobüs Hattı Sahibi Belediye Meclis Üyesi İsmail Küçük ün olduğu meclisten zam kararı çıktı.

Sana helal Olsun Be Mustafa Yanmaz. Köprüye sen yattın kaç kişinin ekmeğine katkı sağladın. Minibüslerin ihaleside yapıldı. Düzce ye gidecek yolcular sapaktaki terminalden gidip gelecek. Hani yola 150.000 LİRA para vermiştin yol senindi ya. Tepe Tepe Kullan şimdi.

İYİKİ DOĞDUN MİNE YA SEN DOĞMASAYDIN…

Mine Alpan Belediye Basın İlişkiler Sorumlusu. Erol Solak, Gürol Kibar, Nazmi Çiloğlu,Fikret Albayrak ve Şimdide Cüneyt Yemenici beşinci başkanıyla çalışıyor.Her zaman çok hassas noktada olmak zorunda kaldı. Belediye Başkanının basınla ilişkilerinde basına karşı tutum ve tavırlarını halka yansımalarını hesaplarken başkandan gelecek etki ve tepkileri amortisör gibi hafifletmek zorunda. Basın mensuplarının sağı solu olmaz. Kaprisleri hiç çekilmez. Ne zaman ne yapacaklarını kestirmek çok zordur. Ama Mine Alpan yıllarca basınla başkan arasında denge kuracağım derken herkesin manevi aksiyonunu bertaraf etmek için saçlarını ağrıttı. Ne izdivaç ve dünya her şeyi unutup kendini görevine adadı. Bazen kıymet gördü bazen vefasızlık bazen kabul gördü bazense  riyakarlık. Ama Mine Alpanı üyesi Olduğu Akçakoca Gazeteciler Cemiyeti 33. Yaş gününü düzenlediği iftarla kutladı. Alpanın gerçekten haberi yokken habercilerin vefasıyla karşılaşması duygulu anlar yaşattı kendisine. İyiki doğdun Mine ömrün uzun ikbalin daim olsun.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Destek Hizmetleri 10 yıl önce

fahriye emanet o da her şeye yetemiyor zavallı. daha önce de zabıta müdürüydü.