Öne Çıkanlar Düzce yılbaşı eğlencesi yılbaşı İSTİFASINI İSTEDİK Yukarı Ayazlı Mahallesinden Ayten yıldız vefat etti.

Bu haber kez okundu.

KAZIMA BAŞKANLIK NE LAZIM
 ARANIYOR.

Merhum Hüseyin Yanmazdan olma, Aysun hanımdan doğma, Ahmet Dağından Esentepeye inme kıl dönmesi operasyonundan sonra eksen kayması yaşayan Siyasetçi iş adamı Okan Yanmaz tüm aramalara rağmen bulunamıyor.

Her mevsimin nimetlerini unutan bahardan bahara açan çiçekleri koklarcasına seçimden seçime tabanla buluşan MHP belediye başkanı Yanmaz bir türlü anlaşılamıyor.

Bu ara elinde keser ile inşaat işlerine takip ettiğini duyduğumuz, seçimden seçime gördüğümüz kıl operasyonundan sonra hasta olduğunu duyduğumuz Okan Yanmazı arıyoruz. Bulanları yerini bilenlerin insaniyet namına gazetemize haber vermelerini bekliyoruz.

KAZIMA BAŞKANLIK NE LAZIM

Akçakoca Turizm Derneği kurulalı yarım asrı geçti. Tantanalı rekabetli bir şekilde Turizm tanıtma derneği başkanlığına seçilen Kazım Topuz derneğin binasını yırtarım dağları enginleri sığmam taşarım özgüveniyle taksicilere teslim etmiş. Akçakoca için yapılan turizm konulu aktivitelere vakit bulamayan Sözde başkan Topuz ulusal ve yerel gazetelerde Akçakoca yı tanıtma adına kendi işyerinde görsel  basına vakit ayırmasını beceriyor. Başkan olduğundan bugüne Turizm adına hiçbir etki yapmadığı gibi etki olacak hiçbir resmi sosyal içerikli toplantılara katılmadı.

Sana başkanlık ne lazım kazım. Akçakoca nın turizm derneğini 24 saat yaşam alanı olarak kullanan taksicilere teslim etmekle ilçenin turizmine ne kadar büyük bir darbe vurduğunun farkındamısın. Ordaki taksiciler öyle bir karşılama töreni içinde muhatapları karşılıyorlar ki davullu zurnalı omuzlu namlı şöhretli. Suç sende değil suç seni oraya başkan yapanda. Kazıma başkalık ne lazım bu kadar abuk sabuk yaklaşımlar için lazım…

HAMDİ GELİYO HAMDİ

Cumhuriyet Halk partisinin muhalif başkanı. 2004 Seçimlerinde kıl payı Belediye seçimlerini kıl payı kaçıran teşkilatın o günki kaptanı. Her şeye hatta kendine dahi muhalif. İlçe Başkanlığından ayrıldıktan sonra Ayazlı mahallesinde partisinden delege bile seçilemedi. Ancak Fikret Albayrak ı Akçakoca siyasetinde CHP ye kazandıran gizli mimar. Delege seçilemediği partisinin İlçe Başkanlığı için bugünlerde ismi ön plana çıktı. Dedikye her şeye muhalif. Parti için dede dışında da partileriyle kıyasıya muhalif olan bir kişilik. Hele hele ilçedeki muhalefetin yetersiz kaldığı bu günlerde Muhalif kimlikli bir başkan olarak iki genç siyasetçiye siyaseti öğretecek gibi görünüyor. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Ak parti ilçe Başkanı Dergah Akça nın Hamdi Başkanın muhalefetine karşı öğrenecekleri çok şey olur. Tabiki parti de delege olamayan Hamdi Denizi İlçe Başkanı yaparlarsa.

MECLİS ONAYLAMADI BÜROKRATLAR HESAP VERİYOR.

Akçakoca Belediye Meclisine gelen bir talep ortalığı ateşe verdi. Osmaniye Mahallesi 46 ada da bulunan iki müta itin imar palanı değişikliği önergesi MH pli üyelerin kararsızlığında Belediye meclisinde red edildi.

Ancak bugünlerde Belediyenin İmar işlerine bakan personeller Düzce valilliğine bir mütaitin karıştığı olayla ilgili şikayeti sonucu ifade vermeye gittiler. Bonus  olaraksa Eski Başkan Fikret Albayrak ve Şafak Şengün’ünde ifadesine başvurulduğu geldi kulağımıza.

Bu mütait ler Kayabaşı olarakta bilinen halk dilinde flamingo yolu kavşağındaki çınar caddesi üzerindeki turistik tesis talebi geri döndü. Bu alanda turistik bir tesisin yapılamayacağı yönündeki talep şu görüşlerde değerlendirildi ”Tarafımdan hazırlanan Düzce ili Akçakoca İlçesi Osmaniye mahallesi 46 ada 1-2 5 ve 6 parsel kayıtlı taşınmazın karşılık geldiği  1/1000 ölçekli imar değişikliği teklifinin belediye meclisinde görüşülerek 3194 sayılı kanunun 8-2 maddesi gereğince onanmasında bir sakınca bulunmamaktadır. Elif Üstün Şehir plancısı. Denildi. Ancak bu plan Mecliste kabul edilmeyerek red edildi.

Bugünlerde bir mütaitin şikayeti üzerine Belediyenin İmar İşleri personeli Vilayette ifade vermek üzere gittiler. Bakalım ne olacak bu şikayetler manevralar kime bedel ödetecek. Belediye Meclis üyelerini farklı metodlarla dizayn etme çabasında il raundu kaybeden mütait ler maçın diğer rauntlarında havlumu atacak havlumu attıracak hep birlikte görecez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bu işi bırakın 9 yıl önce

bu nasıl bir haber yapma tarzı bu ne acayip yazım uslubu bunu yazan arkadas kişisel problemlerin mi var tedavi görmen gerek bence