Öne Çıkanlar Düzce yılbaşı eğlencesi İSTİFASINI İSTEDİK Yukarı Ayazlı Mahallesinden Ayten yıldız vefat etti. iPhone 5 kullanıcıları şokta !

Bu haber kez okundu.

FOTO HABER YORUM 14 MART 2014



 Siyaseti Nezaket Bunu Gerektirir
Seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken Chp  İl Genel Meclis Adayı Nedim Albayrak ile Mhp İl Genel meclis Adayı Ömer Yıldızın yolları Beyören Köyündeki Arif Ünsalın Kahvehanesinde çakıştı. Her iki aday her iki partinin temsilcileri karşılıklı tevazu haliyle bir masada seçmenlerden oy istediler. Sempatik tavırları ve mütavazi kişiliğiyle bilinen Nedim Albayrak Eski Muhtar Mhp İl Genel Meclis Adayı Ömer Yıldız birbirleri için  seçmenlerden oy istediler. Ne diyelim Darısı siyaset yapan tüm adayların başına. Derler ya “Siyaset aksi bir kısrağın üzerinde savaş alanında cenk etmeye benzer. O kılıcı tutacak bileğin o meydanda duracak yüreğin varsa gerisi kolay” diye.


Eskiye Rağbet Olsaydı
Bitpazarına Nur Yağardı.

Eski Belediye Başkan yardımcısı Ercan Durdubaş. Eski Belediye başkanı Erol Solak. Eski Akçakoca Spor Başkanı Şaban Güner. Eski Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Çetin. Bir araya gelmişler bize de resmimizi çek dediler. Çektik çekmesine de altına ne yaza caz dedik. Siz bişeyler bulursunuz dediler. Aradık taradık ne yazacağız diye.Bir söz geldi aklımıza. “Etkili kişinin yetkisizliği yetkili kişinin etkisizliği vardır orda iş bereketsizliği” diye. Etkileri yetkileri kendilerinin olsun. Ama biz işi özetledik. Eskiye rağbet olsaydı bitpazarına nur yağardı. 


HELAL OLSUN SANA DURSUN ÇAKIR

Akçakoca da on kişi dava adamı saysanız il beşin içine girer Dursun Çakır. Milli Görüş Çizgisinden Ak Parti misyonunu uzanan eski bir geçmişi var. 2009 seçimlerinde Çiloğlunun Kontenjan adayı olarak girdiği seçimleri kaybetti. Yılmadı yanılmadı çizgisinde devam etti. Milletvekili aday adayı oldu yapmadılar. Yene misyonundan ayrılmadı durmak yok yola devam dedi. Şimdi il Genel meclis birinci sıradan seçime katılıyor. Garanti seçilekek yerdeyim demeden Başbakanından aldığı talimatla köy köy kapı kapı dolaşıp davasına hizmet ediyor. Yanında Ayfer Yılmaz ve Mustafa Kalcıyla birlikte birebir çalışıyor. Bu kadar olur siyaset ve mücadele. Sana bu makamlar helal olsun Dursun Çakır demekten kendimizi alamadık.

Seçilmek Bu Dörtlüye Yaramadı

Akçakoca Esnaf sanatkârlar odası seçimleri katılanları hastanelik etti. Başkanım deyince tüm yağları eriyen Başkan Hikmet Sarıoğlu seçimin bitimine doğru şeker tansiyon derken hastanede aldı soluğu. Nedim İşgören tüm direnciyle ayakta kalırken Bu seferde Gürol sarı hastanelik olup tedavi altına alındı. Tasyinonmudur şekermidir  derken Hakan Öztaşın yeşil listesinden Rıza Çakar da ambulansla seçim salonundan hastaneye kaldırıldı. Kimin ahı alındı bilinmez. Ama Osman Şenbaş ın Gürol Sarı 207 oy alırken 142 oyda kamyona çarpma depreminin artçı sarsıntılarımıdır nedir anlayamadık gitti.

Yanmaz'a Solak'dan Destek

Okan Yanmaz'ın Diapolis otelde Akçakoca'nın ağır toplarıyla beraber gövde gösterisi yaptı. Kimler Yok ki gösteride Erol Solak dan Gürol Kibar 'a Nedim İşgören' den Gürol Sarıya, Ömer Küçük'ten, Muhtarlar Derneği Başkanı'na kadar Akçakoca'nın ağır ağabeyleriyle vardı. Sunum Konuşmasını yapan Yanmaz, konuşmanın ardından ağır ağabeylerin hepsi birden alkış tutması dikkat çekti. Özellikle Erol Solak'ın ve Nedim İşgören'in dikkatlice Yanmaz'ı dinlemesi ve alkış tutması gözlerden kaçmadı. Yemeği katılanlardan 2009 yılında Okan'a oy verdiğini beyan eden Solak Objektiflerimize takılınca Biraz panikledi. Her zaman saman altından su yürümez gizli gizli idişmenin eşkarı sonuçları olur derler. Bu salon alkışları sandığa oy olarak taşıyabilirse Akçakoca'da ikinci Yanmaz dönemine hazır olsun.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
akcakocali 10 yıl önce

dava adami farkini gosterdin gercekten helal olsun sana dursun cakir