Öne Çıkanlar Düzce yılbaşı eğlencesi İSTİFASINI İSTEDİK Yukarı Ayazlı Mahallesinden Ayten yıldız vefat etti. iPhone 5 kullanıcıları şokta !

Bu haber kez okundu.

FOTO HABER MART 2014


Fetullahçıların Gecesi Başka Gündüzü Başka



Fetullah Gülenin Akçakoca Temsilcisi Osman Sağlam Gece Barda Chpli Belediye Başkan Adayı Fikret Albayrak  ile Gündüz Yolda Ak parti li Dursun Çakırın seçim gezisinde takıldı gözümüze.
İşte Pensilvanyanın Tabandaki temsilcilerini getirdiği nokta burası. Yıllarca elinde telefon gazetecilere Albayrak ile ilgili olumsuz haber vermek için çıt çıtlayan Temsilci gecenin ilerleyen bir saatinde Çınar caddesinde bir barda Chp ile neyi konuşuyo dersiniz.
Chp belediye Başkan Adayı Fikret Albayrak” Osman bey biliyorsunuz Pensilvanya ile aramızda Üst düzey ilişkiler malumunuz. Sizin buradaki oylara talibiz” demiş olabilir.
Fetullahın temsilcisi Osman Sağlam” Sayın başkan buradayız görüyorsunuz. Biz bir yukarılara pensilvanyaya soralım. Onlarda Kamyonu hazırlarlar. Peygamber Efendimiz Kamyonun üstüne gelir Muhterem hocaefendi ile görüşür. Tivit hadisesi gibi nasıl talimat verirse bakırız” demiş olamazmı.
Tabiki fotoğrafın dilini konuşturduk. Ciddi konuştukları neydi kendi malumları. Anlayana sivrisi sinek saz anlamayana davul zurna az diyor İtikatlı imanlı Allah ve resulune “İman edilmesi gerektiği gibi “ iman edenlerin taktirlerine sunuyoruz.
,

İki Eski Yol Arkadaşının Kader Birliği


Murat Güler Sonradan olma değil anadan doğma Chp li bir kültürden geliyor. Ömer Başar Devyolun yolcularından 1973 den bu yana Chp de militan ruhuyla çalışanlardan.
Ama bu ikiliyi geçenlerde barınak çevresinde efkarı umum iyeyi dağıtırken görüntüledik.
Murat Güler Belediye Meclisinde ve partinin diğer hizmet alanlarından yer bulamayınca partisinden istifa etti. Kimilerine göre siek vızıltısı kadar etki sağlamazken kimilerine göre davul zurna ile kendisine yapılanın hesabını sormak için 31 marta kadar ön cepheden mücadele içinde.
Ömer başar ise Partide üçlü saç ayağı gibi bir yapının kurbanı olduğunu ve Chp ilçe başkanının Akçakoca nın ikinci noteri gibi görev yaptığını söyleyip partisinden bir kenara bırakılanlardan.
Bu iki arkadaş soruyor. “ Bizim partiliğimizi tartışamayacak kadar çakma chp li olanlar partide söz sahibi olup listeler oluşturuyorlar. Bizim bugünlere taşıdığımız insanlar bizi şimdi kapı önüne koydular.Biz adalet hukuk ve demokrasi istedik. Bugünki CHP yönetimi ve bu yönetimi zorla oluşturanlar Chp yi kesinlikle temsil etmiyorlar. Bunun neticesini 31 Marta hep birlikte göreceğiz” diyorlar.
Ne diyelim kimsenin sizin ve mevcut Chp lilerin partili kimliğini ölçecek bir cihazımız yok. En iyi tahlili Chp liler ve halk yapar zaten.
Seçim Stresini Okeyle Atıyor


Mustafa Kalaycı ak parti İl Genel meclis Üçüncü sıra adayı. Beyören Köyü İhtiyar heyeti İlköğretim Okulunda Okul Aile Birliği Başkanlığı görevlerinden sonra Ak parti İl Genel meclis üyeliğine aday adayı oldu. Beyören başta olmak üzere çevre köylerden büyük destek alan Kalaycı seçim çalışmalarına hızlı başladı. Köy köy ev ev dolaşırken seçimin stresini Balatlı Köyü kahvesinde okey oynayıp seçmenlerinden destek istedi. İstediği desteğide buldu. Hem kaynaşma hem stres atayım derken masadaki çay paralarını ödemekten de kurtulamadı. Ak partinin Sky Tower Otelde Düzenlediği toplantıya Başta Beyören Olmak üzere çevre köylerinden gelen katılımcılarla da bu desteği perçinledi. Kendisine siyasi yaşamında başarılar diliyoruz.

İşte Vekil İşte Proje... Barınak İçin Hedef Bu

Hükümet yatırımları arasında bulunan Akçakoca Balıkçı barınağı için en uygun modelin resimlerine ulaştık, Milletvekilimiz Sayın Çakır Ak Parti’nin aday tanıtım toplantısında Sayın Başbakan Erdoğan’ın ellerinden tutarak kendisine çok çalışmamız gerekli Osmanım dediğini dile getirdi. Biz de şimdi Sayın Çakır’a çok çalışarak Akçakoca’ya böyle güzel bir projenin yapılması için bir daha Sayın Erdoğan’ın ellerinden tutmaya davet ediyor ve bu projeyi Akçakocamıza kazandırmasını Cenabı Allahtan Niyaz Ediyoruz







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.