Öne Çıkanlar Düzce yılbaşı eğlencesi İSTİFASINI İSTEDİK Yukarı Ayazlı Mahallesinden Ayten yıldız vefat etti. iPhone 5 kullanıcıları şokta !

Bu haber kez okundu.

AKÇAKOCA ABİSİZ KALDI
 Erol Solak: Akçakoca’da Ayakkabı boyacısından, simitçisine sağ görüşlüsünden sol görüşlüsüne herkesin gönlünde taht kurmuş Akçakoca siyasetine damga vurmuş eski belediye başkanı Erol Solak, 2014 yerel seçimleri için Ak Parti den aday adayı oldu. Fakat Ak Parti geçtiğimiz günlerde başkan adayını Cüneyt Yemenici olarak açıkladı. Aday açıklama toplantısında moralinin düşük olduğu gözlemlenen Erol Solak’ın birçok kişi tarafından Akçakoca siyasetinden bir müddet çekilerek dinleneceği ve kendi işleri ile uğraşacağı söylenmekte, Bizde bu durumu “Akçakoca Siyaseti Abisiz kaldı.” “Senin yaptığını Çorumlu bile yapmaz” dercesine Erol Solak’a yapılanı ona layık görüleni Akçakoca halkı gibi bizde içimize sindiremedik vesselam. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Party 10 yıl önce

Seçimi kaybedersek bilin ki
Sebebi Erol Solak ' dır

Avatar
fransa 10 yıl önce

Niye. Koskoca akcakocada omuvar

Avatar
FİKRİMİN SESİ. 10 yıl önce

sayın erol solak artık torunlarıyla vakit geçirsin.siyaseti geriden gelen yeni,genç ve dinamik kadrolara bırakmanın gerekli olduğunu anlasın.bu tüm siyasetçilerin yapması gereken bir davranış olmalı.

Avatar
party'e 10 yıl önce

sebebi erol solağı göstermediğiniz için olabilirmi acaba.unutmaki erol solağın oğlu yönetimde

Avatar
Qwerty 10 yıl önce

Erol Solak bu kararla birlikte ak parti karşıtı net bir çalışma yürütecektir. Ki hakkıdır da! Ak parti son zamanlarda yaptığı büyük yanlışlara yerel yönetimlerde gösterdiği adaylarla bir yenisini daha eklemiştir... Ve bu olay bu tezin en büyük kanıtıdır. Kamyoncu kardeşlerimizin desteği bu şekilde mhp saflarına kaymıştır. Keza ben ve ailem içinde aynısı geçerlidir. Erol başkanımız için Ak partiye oy verme durumundayken şuan ibre mhp'ye dönmüştür. Bir çok kişide aynı kanaattedir. Bu tarz seçimler vekilin desteği ile değil halkın iradesi ile belirlenmelidir. Saygılar hörmetler

Avatar
fransa 10 yıl önce

AKCAKOCADA HER SECIMDE AYNI SENARYO O OLSA BOYLE OLUR SU OLSA BOYLE OLUR. OLDU

Avatar
s.direk 10 yıl önce

akçakoca belediye başkanlık seçimini ak parti kazanmak istemiyor demekki.3 partinin kafa kafaya başladığı yarışta güçlü ve tecrübeli aday gereklidir.30 martta osman çakır hiçbir şeyden haberi olmadığını anlar.