Öne Çıkanlar Düzce ruhsatsız silah yılbaşı eğlencesi yılbaşı Türbe

Bu haber kez okundu.

MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANININ ARACI TRAFİK UYGULAMASINA TAKILDI

Akçakoca’da başarısız çalışmalarının yanı sıra illegal işlerle de gündemden düşmeyen Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın makam aracında, geçtiğimiz günlerde  miktar uyuşturucu madde ele geçirilmişti.

Yaşanan bu gelişme üzerine, Okan Yanmaz MHP Genel Merkezi’ne şikayet edilirken, konuyu ilk kez Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, kendisinin hazırlayıp sunduğu “Yorumlu-Yorum” programında gündeme taşıdı.

Yanmaz’ın makam aracında uyuşturucu çıkması gündemdeki tazeliğini korurken, bugün flaş bir gelişme daha yaşandı. Yanmaz’ın makam aracı seyir halindeyken, bu kez trafik ekipleri tarafından durduruldu. Aracın tüm evraklarını inceleyen trafik ekiplerinin uygulaması sırasında aracın ön ve arka kapılarının açık olması, araç içerisinde bir şeyler arandığı izlenimi oluşturdu. 

HABER: Savaş ARI  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.