Öne Çıkanlar Düzce ruhsatsız silah yılbaşı eğlencesi yılbaşı Türbe

Bu haber kez okundu.

1 ÖLÜ, 2 AĞIR YARALI...

Kaza bugün 17:30 sıralarında Akçakoca – Karasu yolu 2’nci kilometrede meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Akçakoca istikametinden Karasu istikametine seyreden ve henüz sürücüsü tespit edilemeyen otomobil hatalı sollamaya çıkınca karşı yönden gelen yine sürücüsü tespit edilemeyen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. 

Kazanın şiddetiyle her 2 otomobilde bulunan sürücü 2 sürücü ve 1 yolcu yola savruldu.

Korkunç kazayı görenlerin durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesinin ardından, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Semih Aydın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit edilirken, ağır yaralı 2 kişi ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle, Akçakoca – Karasu yolunda trafik akışı kontrollü bir şekilde veriliyor.

HABER: Savaş ARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.