Öne Çıkanlar Küçük Sanayi Sitesi UYGAR OTOMOTİV Çivi deresi Yeniden Refah Partisi Türbe

Bu haber kez okundu.

METEOROLOJİ’DEN KRİTİK UYARI......

Meteorolojinin son tahminlerine göre, Düzce ve çevresinde saat15:00 ile 02:00   saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış görülecek. Yarına kadar devam etmesi öngörülen sağanak yağışların sel ve heyelan riski taşıdığı belirtildi.

Düzce’yi etkisi altına alan sağanak yağış ve serin hava günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji’nin son değerlendirmelerine göre, etkili olan sağanak yağışlar, bu gece saatlerinden itibaren kuvvetini arttıracak.

Pazartesi günü sabah saatlerine kadar etkisini sürdüreceği tahmin edilen sağanak yağışların sel ve heyelan riski taşıdığı, dere yataklarında evleri bulunan vatandaşların daha güvenli yerlere gitmeleri konusunda uyarı yapıldı.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda, Düzceli vatandaşların, sel, ani su taşkınları, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışları ve trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.