Öne Çıkanlar BİROL ŞAHİN AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Şentop Küçük Sanayi Sitesi Faruk Özlü Davut Güloğlu

Bu haber kez okundu.

ANNESİ AYTEN KASAPOĞLU VEFAT ETTİ

İş İnsanı Celal Kasapoğlu’nun annesi Ayten Kasapoğlu bir süredir il dışındaki bir hastanede tedavi görüyordu. Düzce eğitim camiasının önemli isimlerinden Ayten Kasapoğlu’nun cenazesinin bugün akşam saatlerinde Düzce’ye getirileceği bildirildi.

Kasapoğlu’nun cenazesi yarın Nusrettin Mahallesinde ki evinden alınarak, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Düzce Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Öncü Medya Ailesi olarak merhume Ayten Kasapoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

HABER: Savaş ARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.