Öne Çıkanlar Yeniden Refah Partisi TIR TERS U DÖNÜŞÜ YAPINCA OLANLAR OLDU Küçük Sanayi Sitesi Dr. Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı

Bu haber kez okundu.

MUSTAFA EZER BASINLA ZİRVEDE BULUŞTU
 İftar davetine Akçakoca Yeni Sahil Gazetesi Sahibi Mustafa Karoğlu, Akçakoca Yeni Haber Gazetesi Sahibi Hüseyin Denizgez, Akçakoca Postası Gazetesi Sahibi Sadullah Ünsal, Anadolu Ajansı Muhabiri Soner Şen, İha Muhabiri Tuncay Türkgülü, Gazeteci Nejat Özdeş, Sabri Başaran, Özdal Alas, Belediye Basın halkla İlişkiler Sorumlusu Mine Alpan katıldı.

Ezer gazetecileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek” Beni ilçe başkanlığım ve sonraki siyasi yaşamımda en çok eleştiren arkadaşımla beni zaman zaman eleştiren basın mensuplarıyla bu günde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Davetime icabet eden tüm basın mensuplarının gazeteciler bayramı ilan edilen 24 Temmuz basın bayramını kutluyorum. Partim ve misyonum adına basınımızın bayramını kutlarken tüm Akçakoca Halkının Ramazan bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

Akçakoca Gazeteciler Derneği Sözcüsü Sadullah Ünsal İse yaptığı açıklamada” Sayın Ezer ilçe başkanıyken başta bizim gazete olmak üzere birçok eleştirilere muhatap olmuştu. Zaman zaman bazı basın mensuplarıyla ihtilaf yamamıştı. Ama Ezerin hoşgörüsü ve dün kurduğu beşeri münasebet bugün geldi noktada hoşgörüsünden anlayışından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Sayın Ezer in özellikle bu günde basın mensuplarını davet ederek iftarda buluşup hasbıhal etme inceliğinden dolayı gösterdiği kadirşinaslı hıda takdir etmemek mümkün değil” dedi.

VEKİL VE BAŞKAN MESAJ YAYINLADILAR.

Ak Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır sosyal Paylaşım Sitesinden” Basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”şeklinde bir açıklamada bulundu.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise mail yolu ile gazetecilerin bayramını kutlama yolunu seçti. Yemenici” İlçemize değer katan, gelişen olaylardan haberdar olmamızı sağlamak için zor şartlarda ve büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, halkımızı aydınlatıcı bilgilerle aydınlatan ve bu uğurda hizmet veren siz değerli basın mensuplarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramı’nıkutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BASIN EZER"İ GÖNDERDİ GERİ Mİ GETİRMEK İSTİYOR? 10 yıl önce

sayın basın mesajınız kime... ezer adı üstünde eski başkan... artık bir kere başarısız oldunuz mu? yemez sakız gibidir bu işler ağızdan çıktımı tekrar çiğnemeyi mide kaldırmaz....