Öne Çıkanlar Düzce ruhsatsız silah yılbaşı eğlencesi yılbaşı Türbe

Bu haber kez okundu.

MHP İLÇE BAŞKANI ÖZENSEL  AKÇAKOCA HALKININ MEVLİDİNİZİ KUTLUYOR

Özensel, mesajında, İnsanlık için yepyeni bir gün doğduğunu bir fazilet güneşi ve hidayet meşalesi olan Peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah'ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden bir tanesi olduğunu söyledi.

“Peygamber efendimizin ahlak ve fazilet dolu hayatını öğrenmek ve kendimize örnek almak her müslümanın görevidir” diyen Özensel,” şunları söyledi:

“İnsanlığın her zaman ve her mekanda Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesaja ve bu mesajın hayata geçirilmiş şekli olan sünnetine ihtiyacı vardır. O'nun söylediği her söz, yaptığı her eylem, insanlığın daha iyi yaşamasını, daha iyi düşünmesini sağlamaya yöneliktir. Kainatın şereflendiği gün olarak bilinen Mevlit Kandili, insanlığın da kurtuluşuna açılan bir kapıdır. İki cihan Peygamber'inin dünyaya teşriflerini kutlarken, O'nun yaşantısı ve ahlakının da örnek alınması bütün insanların menfaatinedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin mübarek Mevlit Kandilini kutluyorum. Ülkemizin ve milletimizin, birliğine, dirliğine ve kardeşliğine vesile olması temennisiyle hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.